Odbojkarski klub Šempeter ima bogato, 70. letno zgodovino delovanja, v kateri so nanizali precej dosežkov na domačih tekmovanjih. Z letošnjim letom je Inštitut za politični menedžment (IPM) postal eden izmed njihovih ponosnih sponzorjev, zato nas še posebej veseli, da so se tudi z našo pomočjo uspeli uvrstiti v Evropski pokal. S tem so okronali dolgoletni trud, ki ga vlagajo v delo s člansko in tudi mlajšimi selekcijami.

V pokalu CEV Challenge, v katerem nastopa 35 ekip iz celotne Evrope, so se šempetrski odbojkarji v gosteh že pomerili s hrvaško ekipo OK Centrometal, prvo evropsko tekmo na domačem parketu pa bodo odigrali v danes, 22.12.2016 ob 18.00.

OK Šempeter čestitamo za izjemen športni uspeh, z veseljem pa bomo podpirali njihovo delovanje tudi v prihodnje. Odbojkarjem želimo obilo športne sreče in odbojkarskega znanja v evropskem tekmovanju, vse navijače in odbojkarske navdušence pa vabimo na ogled današnje tekme v dvorani Šempeter, kjer bo podpora iz tribun našim športnikov prišla še kako prav.